Reserveer online, gratis afgeleverd
nl

Reserveer een elektrische fiets

Onze elektrische fiets is ideaal voor wie langere afstanden wil afleggen zonder vermoeid te raken. Geniet van de vrijheid om verder te fietsen en meer te ontdekken. Dankzij de elektrische ondersteuning kun je lange ritten met gemak aan. De fiets beschikt over een actieradius van 50 tot 70 kilometer.

Verken de Beemster op de fiets

De Beemster, een schilderachtig polderlandschap vlakbij Purmerend, Volendam en Amsterdam, is een verborgen juweeltje dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Het is de ideale plek om naar toe te gaan vanuit Amsterdam of Purmerend als je even weg wilt uit de stadsdrukte. Naast heerlijk rondfietsen, zijn er ook genoeg activiteiten die je kunt ondernemen: bezoek een kaasboerderij, wandel langs de tulpenvelden, of eet het lekkerste ijs in de Middenbeemster. 

Zij gingen je voor

"We hebben met het gezin twee elektrische fietsen gehuurd bij Beemster Bike Rent. De fietsen werden om de afgesproken tijd afgeleverd en opgehaald. We waren zeer tevreden en zouden een volgende keer er weer reserveren!"

Stel

"Heerlijke fietstocht gemaakt op aanraden van de enthousiaste eigenaren. Zij weten precies welke leuke plekjes de groene omgeving biedt. De fietsen zijn nieuw en rijden perfect. Helmpjes en kinderzitjes zijn aanwezig!"

Gezin